Јавете ни се денес! + 86-16657180219|Е-пошта: sales@dayamachinery.com
почетна страница на банер-333
банер машина за обликување со вбризгување
Почетна2021-01-07T09:47:34+08:00

Повеќе од 25 години искуство во производство на машина за обликување со пластично вбризгување

серво мотор машина за обликување со инјектирање
европски стил-машина за инјектирање-обликување.jpg
машина за обликување со голема брзина

Нови карактеристики на машината

Вовед во IMM серија 3

апликација

Машината за обликување со инјектирање Даја е широко користена во различни области, како што се изработка на автомобилски делови, производство на делови за апарати за домаќинство, изработка на стокови делови, обликување на инјектирање пред форма на ПЕТ шишиња, обликување на инекции на тенки wallидови, итн.

правење тенки wallидни производи
Изработка на авто делови
Изработка на преформа на ПЕТ шише
правење гајба со овошје
правење кофа со боја

Компоненти на познати брендови кои се користат во нашите машини за обликување на инекции

Машината за обликување со инјектирање Даја ги користи познатите и високо квалитетни компоненти на брендот, како што се Techmation, Keba, Sumitomo, Eckerle, Vickers, Yuken, Schneider, Omron, Novotechnik, итн.

Најнови блог

1209, 2019

сите електрични машини за вбризгување предност

Септември 12th, 2019|категории: индустрија вести|Тагови: , , , , |Comments Off на сите предности на машината за обликување на електрично вбризгување

која е предноста на целата машина за обликување на електрично вбризгување во споредба со машината за обликување на хидраулична инјекција? Заштеда на енергија Бидејќи серво моторот [...]

1501, 2021

Подготовки за производство на калапи за инјектирање

Јануари 15th, 2021|категории: знаење за обликување на инјектирање|Comments Off на Подготовки за производство на калапи за инјектирање

1-ви Подготовка на материјал Потврдете го бројот / видот на материјалот според цртежот на производот. Потврдете го бројот на главната серија и односот на мешање (ако [...]