Добредојдовте во машинеријата DAYA

-Врв производител на машини за обликување со вбризгување во Кина

-Понуда за клучно свртување на вашиот проект за обликување на пластични инекции

За нас

локација:

Кина DAYA Machinery се наоѓа во градот Кинг во Нингбо, каде е главниот град на пластична машина за обликување со вбризгување на светот. Нашата фабрика е близу до пристаништето Нингбо, кое е најголемото пристаниште во Кина со најголем капацитет. потребни се 40 минути од фабриката до аеродромот Нингбо и потребни се 2 часа со воз од Шангај до Нингбо.

Нашата фабрика:

Механизацијата Даја зафаќа површина од 70,000 квадратни метри со вкупна површина за градење поголема од 50,000 квадратни метри. постојат две големи работилници за склопување и дебагирање и крајниот производ на областа на машина за инјектирање.

има и еден голем магацин за електричните делови и механичките делови на денот пластична машина за вбризгување, како што се завртка и барел, мотори, пумпи за масло, грејачи, итн. Ние исто така имаме своја работилница за обработка и обработка за обработка на механичките делови на машината за обликување со вшмукување.

што правиме

Машината Даја има повеќе од 20 години искуство во производство на пластика машина за калапи за вбризгувањеСега, силата на стегање на машината за обликување се движи од 90 тони до 3000 тони. Капацитет на инјектирање од 100гр до 40000гр.

Главно има подолу серија на машини за пластично обликување:

1. Стандардна класична машина за вбризгување со фиксирана пумпа

2.променлива машина за обликување со пумпа за поместување

3. машина за обликување на серво мотор за прецизно изработка на производи

4. машина за инјектирање со голема брзина

5. ПЕТ, ПВЦ и сл.

апликација

Даја машината за обликување со инјектирање се користи за пластично обликување на различен производ од различно поле. Како што се, вбризгување на авто делови, пластично обликување на стоковни делови, електрични делови и делови за апарати за домаќинство, итн.

Машината за обликување даја исто така се предлага за правење контејнери за храна со тенки wallидови и преформа на ПЕТ шишенцето, итн.

ние сме подготвени да ви дадеме професионален предлог и да понудиме соодветна машина за модели за вашиот различен производ.

Пазар и репутација

Даја пластична машина за вбризгување е добро продаден и на кинескиот локален пазар и на странските пазари. Годишниот капацитет за производство на производство е приближно 3500 комплети. со конкурентна цена и стабилен квалитет, машината за обликување daya добива добра репутација во различни земји, како што се Индонезија, Малезија, Тајланд, Русија, Јордан, Саудиска Арабија, Африка, Мексико, Перу, Чиле, итн.

ние исто така сме во потрага по агент низ целиот свет.

за механизацијата daya

за 33

работилници

ЗА 44 година

работилници

за daya машини-2

Опрема за обработка

сертификати 2

сертификати

Нашите добавувачи

Добијте понуда денес

Испратете ни ја вашата е-пошта, ќе ви одговориме во рок од 3 часа.