апликација

/апликација
апликација2019-07-23T16:39:07+08:00

Примена на машина за обликување со пластично вбризгување

На оваа страница, ќе го најдете списокот со апликации на машина за инјектирање, Како што се:

  • Автомобилски делови што се прават со големи димензии на машина за калапи за вбризгување
  • Изработка на делови за апарати за домаќинство, како што се фрижидер, клима уред, машина за перење, машина за сокови и сл.
  • Логистички делови, како гајба со овошје, пластична палета,
  • Пакување на храна, контејнери за храна, прибор за јадење, пластична чаша, итн
  • Пред форма на ПЕТ шише направено од домашно милениче машина за обликување со вбризгување
  • …… продолжете со ажурирање
412, 2018

овошна гајба машина за обликување

Декември 4th, 2018|категории: апликација|Тагови: , , |2 Коментари

производител на машина за обликување на гајба со овошни гајби во Кина Кина DAYA бренд 550ton серво мотор машина за обликување со инјектирање DY550 е погодна за правење видови пластични гајби со овошје, голем гајба, средна [...]

312, 2018

ПЕТ машина за обликување со преформа

Декември 3rd, 2018|категории: апликација|Тагови: , , |3 Коментари

ПЕТ машина за обликување со вбризгување на преформ, ние ја доживуваме машината со обликување на ПЕТ преформата. како што се PCO преформа, BPF преформа, преформа на шишенце со вода од рудар, преформа на шише вода со вода, масло [...]

2109, 2018

електроника и канцеларија автоматизација

Септември 21st, 2018|категории: апликација|Тагови: , , , |0 Коментари

ние сме тука за да ви помогнеме со проектот клуч во секое време! Примена на машината за обликување со инјектирање Даја, daya нуди целосно електрично решение за директно возење засновано врз прецизни [...]

2109, 2018

Комунален тунел и монтажа на цевки

Септември 21st, 2018|категории: апликација|Тагови: , , , |0 Коментари

ние сме тука за да ви помогнеме со проектот клуч во секое време! Примена на машината за обликување со вбризгување Даја, daya нуди професионални решенија за фитинзи за цевки според [...]

2109, 2018

Пакет храна и лекови

Септември 21st, 2018|категории: апликација|Тагови: , , , |0 Коментари

ние сме тука за да ви помогнеме со проектот клуч во секое време! Примена на машината за обликување со инјекции Daya DAYA обезбедува ефикасно, брзо и економично решение за [...]

2109, 2018

Изработка на логистички табли

Септември 21st, 2018|категории: апликација|Тагови: , , , |0 Коментари

ние сме тука за да ви помогнеме со проектот клуч во секое време! Примена на машина за обликување со инјектирање Даја Професионален модуларизиран дизајн, единица за пластифицирање за инженерска пластика, проширени опции [...]

2109, 2018

автомобилски делови и апарати за домаќинство

Септември 21st, 2018|категории: апликација|Тагови: , , , |0 Коментари

автомобилски делови и апарати за домаќинство ние сме тука за да ви помогнеме со проектот клуч во секое време! Примена на машината за обликување со инјектирање Даја Дизајн на модулот на машината [...]