Видео на местото на клиентот

//Видео на местото на клиентот

Алармна ламба машина за обликување

серво мотор машина за обликување со вбризгување за производство на алармна ламба / светло [...]

инекција машина за обликување K360 правење ПВЦ фитинзи

360ton K серија машина за инјектирање K360 за производство на ПВЦ [...]

машина за инјектирање за производство на разводна кутија

инекција машина за обликување за разводна кутија [...]

230 тони машина за обликување со вбризгување и правење прашина со робот

230 тони машина за обликување со инјектирање во европски стил работи со [...]

видео за производство на пластична лажица

производство на пластична лажица со DAYA калапи за инјектирање со голема брзина [...]

тенок wallиден контејнер со храна што прави видео

тенок wallиден контејнер за храна што прави видео, видео за производство во фабриката на клиентот. [...]

тенок wallиден контејнер за производство на храна од фабрика за видео

видео фабрика за производство на контејнер со храна со тенки идови видео од [...]

видео со машина за обликување со голема брзина

Видео запис за машина за обликување со голема брзина во производство [...]

Кинески производител на машина за обликување со голема брзина

Кинеска машина за обликување со голема брзина за правење тенки [...]

машина за инјектирање кофа со кинеска боја

Кина машина за обликување со калапи за инјектирање кофи луди од DAYA [...]