производител на машини за обликување со вбризгување гајба во овошје во Кина

Кина DAYA, бренд 550ton серво мотор, машина за обликување со вбризгување DY550 е погодна за правење видови пластични гајби со овошје, голем гајба, среден гајба и мала кутија за овошје, итн. бидејќи оваа машина е со серво систем контролиран од паметниот контролер. може да заштеди многу електрична енергија во споредба со нормалните машини.

Се разбира, ако буџетот на клиентот не е доволен, ние исто така можеме да ја направиме машината за вбризгување DY550 со стандардна нормална пумпа за мотори и летала. исто така им се сугерира на клиентите каде снабдувањето со електрична енергија не е стабилно.

На пример, подолу има неколку фотографии од тестирањето на мувла на гајба со овошје од страна на нашата машина за инјектирање DY550. тоа е за клиент во Африка.

димензијата на гајба со овошје е 527 * 350 * 221мм, тежината е 930гр. и поради правилниот дизајн на мувла, последниот гајба може да се исфрли и да падне, машината за обликување на инјектирање може да работи во автоматски режим.

Во моментов, развивме нова машина за обликување со вбризгување во европски стил -К серија IMM.

К серија >>>>> 500 тони машина за инјектирање во европски стил

Врз основа на оваа серија машина, има неколку нови модели на машини за инјектирање, специјални за правење производ со голема тежина, како што се видови кофи за овошје / гајби.

за повеќе детали, слободно контактирајте со нас и побарајте го. благодарам

апликација за правење овошна кутија -2 (1)овошје-гајба -2

За видеото за тестирање на мувла на машина за обликување со вбризгување гајба, кликнете на сликата за да ја погледнете.

видео од машина за обликување со вбризгување гајба

Подолу се дадени неколку основни карактеристики на нашите машини за инјектирање.

 • Висока прецизност

 • DAYA brandi njection калапи машина за стабилно прецизно вбризгување, направивме многу посебен дизајн, со цел да се осигураме дека корисникот ќе ги добие потребните прецизни пластични делови повторно.
 1. Дијагонална структура со двојно вклучување во пет точки, дизајн на темпалат со компјутерска оптимизација
 2. Механичка, електронска и хидраулична функција за заштита на безбедноста на тројно блокирање
 3. чувствително средство за заштита од мувла со низок притисок - исфрлање
 4. контрола на повеќе фази за отворање на мувла, притисок на стегање.
 5. прилагодување на мувла на хидрауличен мотор
 6. третман на сепсијална техника, сигурна сила
 7. автоматски централизиран систем за подмачкување
 8. мувла отворено и стегање, исфрлајќи го контролорот за позиција од страна на трговецот
 9. функција за автоматско прилагодување на мувла
 10. интерфејс на робот
 11. јадро уред за влечење е погоден за комплицирана структура
 • Лесна употреба

 • во споредба со вообичаената машина за обликување со вбризгување, со брзина на пресметка помала од 32MHZ, таа е прецизна повеќе од 400MHZ, кои се од голема одговорност и многу одговараат. Лесна работа за сите корисници со голем екран во боја и пријателски интерфејс за работа.
 1. специјален компјутер PLC за машина за обликување со пластично вбризгување. контролирајте и прикажувајте релативно независно со голема веродостојност.
 2. функција на претходно поставување и складирање на техничките параметри
 3. функција за заштита на информации од параметри
 4. функција за автоматско прилагодување на отстапувањето на температурата на бурето
 5. абнормална функција за аларм
 6. копче за итно запирање на предната и задната врата
 7. навременото следење може да ја прикаже состојбата на секое движење
 8. уред за заштита на електричен мотор
 9. интерфејс на робот
 10. фотоелектричен прекинувач за хранење материјал
 11. функција на детекција на I / Q системски хардвер
 12. Температурата на цевката за полнење се контролира прецизно со поставување компјутер и PID затворен затворен начин
 13. функција за заштита на екранот, продолжете го животот на екранот со употреба
 14. целосно затворена електрична контролирана кутија, електричните компоненти се уредно распоредени, никогаш не се мешаат едни со други
 • Заштеда на енергија

 • серво-машина за инјектирање, заштеда на енергија. нема дополнителна потрошувачка на енергија како резултат на оптоварување на олум во гранус според товарот серво моторот не работи за време на ладењето, а потрошувачката на електрична енергија е 0. серво-моделот може да заштеди 20% ~ 80% енергија во споредба со нормалната машина.