Опис на проектот

210ton PET машина за обликување со преформа на инјектирање

Технички параметар на 210ton PET машина за обликување со инјекција со преформа

МОДЕЛ: HXM218PET
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈАДијаметар на заврткиmm65
СИСТЕМ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ВИСОКОТЛ / Д24
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ)cm3962
Тежина за инјектирање (PS)g1019
ПОВТОРЕН ПРИТИСОКMPa143
СТАТУТ НА ИНЈУКЦИЈАg / s316
ПЛАСТИЧЕН КАПАЦИТЕТg / s51
Брзина на вртењевртежи во минута150
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМАЕСЛИВНА СИЛАKN2180
ОТВОРЕН СТРОКmm520
МАКС. КОМПЛАТНА висинаmm580
МИН. КОМПЛАТНА висинаmm200
ПРОСТОР НА СТРАНИЧКИ ВРСКИ РЕЧНИЦИ (Ш × В)mm520 * 520
ЕЛЕКТРОНСКА СИЛАKN80
ЕКСТЕКТЕН СТРОКKN150
ЕИЕКТОР БРОЈn9
ДРУГИТЕПРИТИСОК НА ПумпаMPa16
МОТОРНА МОЌНОСТKW22 / 30
ГРЕЕЊЕ МОЌНОСТKW22.7
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (ШxВxВ)m6.5 * 1.34 * 2.12
МАШИНА ТЕЖИНАt6.9
КАПАЦИТЕТ ЗА НАЈДОБИВЕН ТЕНТL281