Опис на проектот

290ton PET машина за обликување со пред-форма инекција

Технички параметри на машината за обликување со вбризгување пред форма на 290ton PET

МОДЕЛ: HXM298PET
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈАДијаметар на заврткиMm75
СИСТЕМ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ВИСОКОТЛ / Д24
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ)cm31502
Тежина за инјектирање (PS)g1592
ПОВТОРЕН ПРИТИСОКMPa137
СТАТУТ НА ИНЈУКЦИЈАg / s376
ПЛАСТИЧЕН КАПАЦИТЕТg / s56
Брзина на вртењевртежи во минута160
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМАЕСЛИВНА СИЛАKN2980
ОТВОРЕН СТРОКmm600
МАКС. КОМПЛАТНА висинаmm690
МИН. КОМПЛАТНА висинаmm230
ПРОСТОР НА СТРАНИЧКИ ВРСКИ РЕЧНИЦИ (Ш × В)mm605 * 590
ЕЛЕКТРОНСКА СИЛАKN125
ЕКСТЕКТЕН СТРОКKN150
ЕИЕКТОР БРОЈn13
ДРУГИТЕПРИТИСОК НА ПумпаMPa16
МОТОРНА МОЌНОСТKW37 / 37
ГРЕЕЊЕ МОЌНОСТKW24.73
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (ШxВxВ)m7.35 * 1.75 * 2.15
МАШИНА ТЕЖИНАt9
КАПАЦИТЕТ ЗА НАЈДОБИВЕН ТЕНТL415