Опис на проектот

Табела за технички параметри на 360 тони машина за инјектирање во европски стил

МОДЕЛ: К360
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИABC
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈАДијаметар на заврткиMm657075
СИСТЕМ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ВИСОКОТЛ / Д21.52018.7
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ)cm³112813471546
Тежина за инјектирање (PS)g102712261407
oz36.232.249.6
ПОВТОРЕН ПРИТИСОКбар207117861556
СТАТУТ НА ИНЈУКЦИЈАcm³ / s279323371
ПЛАСТИЧЕН КАПАЦИТЕТg / s475569
МАКС. БРЗИНА НА ПОВЕЕврт / мин183
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМАЕСЛИВНА СИЛАkN3600
ОТВОРЕН СТРОКmm680
ПРОСТОР НА СТРАНИЧКИ ВРСКИ РЕЧНИЦИ (Ш × В)mm720 * 670
МАКС. КОМПЛАТНА висинаmm720
МИН. КОМПЛАТНА висинаmm270
ЕКСТЕКТЕН СТРОКmm170
ЕЛЕКТРОНСКА СИЛАKn90
ДРУГИТЕПРИТИСОК НА ПумпаMPa17.5
МОТОРНА МОЌНОСТKW42
ГРЕЕЊЕ МОЌНОСТKW23
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (ШxВxВ)M7.4 * 1.9 * 2.4
КАПАЦИТЕТ ЗА НАЈДОБИВЕН ТЕНТL400
МАШИНА ТЕЖИНАt13

Цртеж на плоча од мувла K360

Главни карактеристики на машината за обликување со инјектирање во европски стил 350ton

  • Плоча за мувла од европски дизајн, поширока и похрабра
  • поголем простор за вратоврска за поголема површина на мувла
  • подобар оптимизиран систем за подмачкување за вклучување делови
  • Линеарна водилка за инјектирање, поголема прецизност на вбризгување
  • поголем притисок во системот, 175Mpa, машина помоќна
  • Познати брендови и висококвалитетни електрични компоненти
  • ......

Вовед во функција на машина за обликување со вбризгување во европски стил_2

друг модел на машина за обликување со вбризгување во европски стил