Опис на проектот

технички параметри на 410 тони машина за инјектирање во европски стил

МОДЕЛ: К410
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИABC
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈАДијаметар на заврткиmm707580
СИСТЕМ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ВИСОКОТЛ / Д21.42018.8
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ)cm³144316571885
Тежина за инјектирање (PS)g131315081715
oz46.353.260.5
ПОВТОРЕН ПРИТИСОКбар185716181422
СТАТУТ НА ИНЈУКЦИЈАcm³ / s389446508
ПЛАСТИЧЕН КАПАЦИТЕТg / s526472
МАКС. БРЗИНА НА ПОВЕЕврт / мин172
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМАЕСЛИВНА СИЛАkN4100
ОТВОРЕН СТРОКmm760
ПРОСТОР НА СТРАНИЧКИ ВРСКИ РЕЧНИЦИ (Ш × В)Mm770 * 720
МАКС. КОМПЛАТНА висинаmm800
МИН. КОМПЛАТНА висинаmm280
ЕКСТЕКТЕН СТРОКmm220
ЕЛЕКТРОНСКА СИЛАKn120
ДРУГИТЕПРИТИСОК НА ПумпаMPa17.5
МОТОРНА МОЌНОСТKW48
ГРЕЕЊЕ МОЌНОСТKW28
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (ШxВxВ)m7.9 * 3 * 2.7
КАПАЦИТЕТ ЗА НАЈДОБИВЕН ТЕНТL500
МАШИНА ТЕЖИНАt15

Цртеж на плоча од мувла K410

Главни карактеристики на машината за обликување со инјектирање во европски стил 410ton

  • Плоча за мувла од европски дизајн, поширока и похрабра
  • поголем простор за вратоврска за поголема површина на мувла
  • подобар оптимизиран систем за подмачкување за вклучување делови
  • Линеарна водилка за инјектирање, поголема прецизност на вбризгување
  • поголем притисок во системот, 175Mpa, машина помоќна
  • Познати брендови и висококвалитетни електрични компоненти
  • ......

Вовед во функција на машина за обликување со вбризгување во европски стил_2

друг модел на машина за обликување со вбризгување во европски стил