Опис на проектот

410ton машина за инјектирање ПЕТ

Технички параметри на 410ton PET машина за инјектирање преформа

МОДЕЛ: HXM410PET
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈАДијаметар на заврткиmm85
СИСТЕМ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ВИСОКОТЛ / Д24
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ)cm32099
Тежина за инјектирање (PS)g2225
ПОВТОРЕН ПРИТИСОКMPa135
СТАТУТ НА ИНЈУКЦИЈАg / s503
ПЛАСТИЧЕН КАПАЦИТЕТg / s79
Брзина на вртењевртежи во минута160
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМАЕСЛИВНА СИЛАKN4100
ОТВОРЕН СТРОКmm700
МАКС. КОМПЛАТНА висинаmm800
МИН. КОМПЛАТНА висинаmm280
ПРОСТОР НА СТРАНИЧКИ ВРСКИ РЕЧНИЦИ (Ш × В)mm770 * 720
ЕЛЕКТРОНСКА СИЛАKN180
ЕКСТЕКТЕН СТРОКKN180
ЕИЕКТОР БРОЈn13
ДРУГИТЕПРИТИСОК НА ПумпаMPa16
МОТОРНА МОЌНОСТKW45 / 30 23 +
ГРЕЕЊЕ МОЌНОСТKW32.85
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (ШxВxВ)m8.21 * 1.96 * 2.35
МАШИНА ТЕЖИНАt14.2
КАПАЦИТЕТ ЗА НАЈДОБИВЕН ТЕНТL687