Опис на проектот

технички параметри на 460 тони машина за инјектирање во европски стил

МОДЕЛ: К460
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИABC
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈАДијаметар на заврткиmm758085
СИСТЕМ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ВИСОКОТЛ / Д23.52220.7
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ)cm³183320852355
Тежина за инјектирање (PS)g166818982143
oz58.866.975.6
ПОВТОРЕН ПРИТИСОКбар194017001512
СТАТУТ НА ИНЈУКЦИЈАcm³ / s457520587
ПЛАСТИЧЕН КАПАЦИТЕТg / s546071
МАКС. БРЗИНА НА ПОВЕЕврт / мин140
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМАЕСЛИВНА СИЛАkN4600
ОТВОРЕН СТРОКmm810
ПРОСТОР НА СТРАНИЧКИ ВРСКИ РЕЧНИЦИ (Ш × В)Mm820 * 770
МАКС. КОМПЛАТНА висинаmm830
МИН. КОМПЛАТНА висинаmm300
ЕКСТЕКТЕН СТРОКmm220
ЕЛЕКТРОНСКА СИЛАKn120
ДРУГИТЕПРИТИСОК НА ПумпаMPa17.5
МОТОРНА МОЌНОСТKW54
ГРЕЕЊЕ МОЌНОСТKW31
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (ШxВxВ)m8.6 * 2 * 2.9
КАПАЦИТЕТ ЗА НАЈДОБИВЕН ТЕНТL600
МАШИНА ТЕЖИНАt18

Цртеж на плоча од мувла K460

Главни карактеристики на машината за обликување со инјектирање во европски стил 460ton

  • Плоча за мувла од европски дизајн, поширока и похрабра
  • поголем простор за вратоврска за поголема површина на мувла
  • подобар оптимизиран систем за подмачкување за вклучување делови
  • Линеарна водилка за инјектирање, поголема прецизност на вбризгување
  • поголем притисок во системот, 175Mpa, машина помоќна
  • Познати брендови и висококвалитетни електрични компоненти
  • ......

Вовед во функција на машина за обликување со вбризгување во европски стил_2