Опис на проектот

технички параметар од 500 тони европски стил IMM

МОДЕЛ: К530
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИABC
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈАДијаметар на заврткиmm808590
СИСТЕМ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ВИСОКОТЛ / Д23.42220.8
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ)cm³218724682767
Тежина за инјектирање (PS)g199022462518
oz70.279.288.8
ПОВТОРЕН ПРИТИСОКбар191217001510
СТАТУТ НА ИНЈУКЦИЈАcm³ / s509574643
ПЛАСТИЧЕН КАПАЦИТЕТg / s597089
МАКС. БРЗИНА НА ПОВЕЕврт / мин140
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМАЕСЛИВНА СИЛАkN5300
ОТВОРЕН СТРОКmm850
ПРОСТОР НА СТРАНИЧКИ ВРСКИ РЕЧНИЦИ (Ш × В)Mm870 * 820
МАКС. КОМПЛАТНА висинаmm870
МИН. КОМПЛАТНА висинаmm320
ЕКСТЕКТЕН СТРОКmm220
ЕЛЕКТРОНСКА СИЛАKn120
ДРУГИТЕПРИТИСОК НА ПумпаMPa17.5
МОТОРНА МОЌНОСТKW60
ГРЕЕЊЕ МОЌНОСТKW40
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (ШxВxВ)m9 * 2.2 * 3
КАПАЦИТЕТ ЗА НАЈДОБИВЕН ТЕНТL700
МАШИНА ТЕЖИНАt22

Цртеж на плоча од мувла K530

Главни карактеристики на машината за обликување со инјектирање во европски стил 530ton

  • Плоча за мувла од европски дизајн, поширока и похрабра
  • поголем простор за вратоврска за поголема површина на мувла
  • подобар оптимизиран систем за подмачкување за вклучување делови
  • Линеарна водилка за инјектирање, поголема прецизност на вбризгување
  • поголем притисок во системот, 175Mpa, машина помоќна
  • Познати брендови и висококвалитетни електрични компоненти
  • ......

Вовед во функција на машина за обликување со вбризгување во европски стил_2

друг модел на машина за обликување со вбризгување во европски стил