Опис на проектот

Технички параметри на европски стил машина за обликување со вбризгување 700 тони

МОДЕЛ: К700
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИABCD
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈАДијаметар на заврткиMm9095105110
СИСТЕМ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ВИСОКОТЛ / Д23.22219.919.0
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ)cm³3022336741134514
Тежина за инјектирање (PS)g2750306437434108
oz97108.1132.0144.9
ПОВТОРЕН ПРИТИСОКбар1896170213931269
СТАТУТ НА ИНЈУКЦИЈАcm³ / s6937729431035
ПЛАСТИЧЕН КАПАЦИТЕТg / s7985110123
МАКС. БРЗИНА НА ПОВЕЕврт / мин130
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМАЕСЛИВНА СИЛАkN7000
ОТВОРЕН СТРОКmm960
ПРОСТОР НА СТРАНИЧКИ ВРСКИ РЕЧНИЦИ (Ш × В)Mm970 * 920
МАКС. КОМПЛАТНА висинаmm970
МИН. КОМПЛАТНА висинаmm400
ЕКСТЕКТЕН СТРОКmm250
ЕЛЕКТРОНСКА СИЛАKn160
ДРУГИТЕПРИТИСОК НА ПумпаMPa17.5
МОТОРНА МОЌНОСТKW38 + 42
ГРЕЕЊЕ МОЌНОСТKW47
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (ШxВxВ)m10.3 * 2.25 * 3.5
КАПАЦИТЕТ ЗА НАЈДОБИВЕН ТЕНТL800
МАШИНА ТЕЖИНАt33

Цртеж на плоча од мувла K700

Главни карактеристики на машината за обликување со инјектирање во европски стил 700ton

  • Плоча за мувла од европски дизајн, поширока и похрабра
  • поголем простор за вратоврска за поголема површина на мувла
  • подобар оптимизиран систем за подмачкување за вклучување делови
  • Линеарна водилка за инјектирање, поголема прецизност на вбризгување
  • поголем притисок во системот, 175Mpa, машина помоќна
  • Познати брендови и висококвалитетни електрични компоненти
  • ......

Вовед во функција на машина за обликување со вбризгување во европски стил_2