Опис на проектот

Технички параметри на европски стил машина за обликување со вбризгување 750 тони

МОДЕЛ: BLAZE 7500-III
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИABCD
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈАДијаметар на заврткиmm8595105115
СИСТЕМ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ВИСОКОТЛ / Д25232121
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ)cm³2554319038974674
Тежина за инјектирање (PS)g2324290335464253
СТАТУТ НА ИНЈУКЦИЈАg / s427534652783
ПОВТОРЕН ПРИТИСОКМПА232186152127
МАКС. БРЗИНА НА ПОВЕЕврт / мин115
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМАЕСЛИВНА СИЛАkN7500
ОТВОРЕН СТРОКmm1000
ПРОСТОР НА СТРАНИЧКИ ВРСКИ РЕЧНИЦИ (Ш × В)mm980*960
МАКС. КОМПЛАТНА висинаmm1000
МИН. КОМПЛАТНА висинаmm400
ЕКСТЕКТЕН СТРОКmm280
ЕЛЕКТРОНСКА СИЛАKn200
ДРУГИТЕПРИТИСОК НА ПумпаMPa16
МОТОРНА МОЌНОСТKW40 + 29
ГРЕЕЊЕ МОЌНОСТKW55
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (ШxВxВ)m10.5 * 2.6 * 2.4
МАШИНА ТЕЖИНАt33

Главни карактеристики на машината за обликување со инјектирање во европски стил 700ton

  • Плоча за мувла од европски дизајн, поширока и похрабра
  • поголем простор за вратоврска за поголема површина на мувла
  • подобар оптимизиран систем за подмачкување за вклучување делови
  • Линеарна водилка за инјектирање, поголема прецизност на вбризгување
  • поголем притисок во системот, 175Mpa, машина помоќна
  • Познати брендови и висококвалитетни електрични компоненти
  • ......

Вовед во функција на машина за обликување со вбризгување во европски стил_2