Фиксна пумпа машина за обликување со пластично вбризгување

  • Двојна пропорција: пропорција на притисок и пропорција на проток
  • машина со употреба на нормален мотор, што е многу стабилно
  • машина со употреба на пумпа за фрлање / пумпа за масло со фиксно поместување, што е многу стабилно и лесно одржување
  • цената на машината е многу поевтина од серво машина за обликување со вбризгување.

  DY110

 • Стандардот DAYA пластична машина за обликување со вбризгување се дефинира како универзална индустрија за обработка на пластика. Усвојува увезени високо квалитетни делови, со добра стабилност, долг животен век, високи перформанси и може да произведе поголем дел од пластични производи

ДЕЛ за инјектирање од пластиката МАШИНА за обликување на инјекции

 • Систем за вбризгување со двојна водилка, двоен цилиндар за израмнување.
 • Завртка за пред-пластифицирање со завртка-лента за возење на моторот со голем вртежен момент.
 • Температурата на цевката за полнење се контролира со компјутерски PID на машина за калапи за вбризгување.
 • заден притисок на системот за прилагодување на полнењето.
 • Уред за микро прилагодување за насочување на центарот на млазницата.
 • Инјекција на повеќе нивоа, зачувување на притисок, брзина, контрола на локацијата.
 • Функција на производство на завртка s = ладно стартување.
 • Контрола на скалата на позицијата на инјектирање.
 • Капак на алуминиумски модели со лизгање.

Хидрауличен дел од пластиката МАШИНА за обликување на инјекции

 • Хидрауличната единица се состои од светски познати брендови пумпа за масло и контролни вентили со поголема моќност на поддршката на притисокот, ефикасно обезбедуваат точност, сигурност, стабилност и издржливост на машината и карактеристики на животната средина со низок шум.