banner daya injeksion makine derdhur
banneri homepage-2
daya machinery-homepage 3
Ballina2019-03-20T18:36:45+08:00

Më shumë se 20 vite prodhojnë përvojë në makinën plastike të derdhjes së injektimit

servo motor Injeksion i derdhur makine
stil evropian Injeksion i derdhur makine
makinë me shpejtësi të lartë Injeksion i derdhur
banner 2 - struktura e makinës së derdhjes së injektimit

Aplikacion

Makina e derdhur injeksion Daya është përdorur gjerësisht në fusha të ndryshme, të tilla si pjesët e prodhimit të pjesëve, pjesët e aplikimit në shtëpi, pjesët e mallrave, formimin e shisheve të shisheve PET, derdhjen e injektimit të produktit të murit të hollë etj.

prodhim i hollë i murit
Prodhimi i pjesëve të makinave
Përgatitja e paraformës së shishe PET
prodhimi i arkës së frutave
bërjen e kovë me bojë

Lista kryesore e komponentëve të përdorur në makinat tona të derdhura të injektimit

Makineri Daya përdorë komponentë të njohur dhe me cilësi të lartë të markave, si Techmation, Keba, Sumitomo, Eckerle, Vickers, Yuken, Schneider, Omron, Novotechnik etj.

Blog e fundit

2606, 2019

problem dhe zgjidhje rreth formimit të injektimit të PET

Qershor 26th, 2019|Kategorite rreth formimit të injektimit, njohuri të derdhjes së injektimit|Tags: , , , , |2 Comments

Çfarë është PET? PET është një poliester, i cili është një përtëritje e PolietilenTereftalateve. Materiali PET përdoret për përdorim të derdhur injeksion për [...]

1209, 2019

të gjitha avantazhet e makinerisë së derdhur me injeksion elektrik

Shtator 12th, 2019|Kategorite lajm i industrisë|Tags: , , , , |Comments Off mbi të gjitha avantazhet e makinerisë së derdhur me injeksion elektrik

cili është avantazhi i të gjithë makinerisë elektrike të derdhur me injeksion në krahasim me makinën hidraulike të derdhur me injeksion? Kursim i energjisë që nga motori i servo [...]

1009, 2019

fibër qelqi përforcuar plastik

Shtator 10th, 2019|Kategorite njohuri të derdhjes së injektimit|Tags: , , , , |Comments Off në plastikë të përforcuar me fibër qelqi

What'sfarë është plastika e përforcuar me fije qelqi? Plastika e përforcuar me fije qelqi bazohet në plastikën origjinale të pastër, duke shtuar fibër qelqi dhe [...]