почетна страница на банер-321
почетна страница на банер-322
почетна страница на банер-321
почетна страница на банер-322
почетна страница на банер-334
претходната стрелка
следната стрелка

25 години + Фокус на пластична машина за калапи со вбризгување

Се продава избрана машина за обликување со вбризгување

 • Машинскиот модел се движи од 90 тони до 3000 тони
 • Супер заштеда на енергија, може да заштедите 20% -80% енергија во споредба со обичната машина за вбризгување
 • Низок шум
 • Контрола на затворена јамка, брз одговор и висока ефикасност
 • Стабилна механичка структура проверена од пазарот
 • Познати брендови серво мотор и серво возач
 • Машината се движи од 110 тони до 1000 тони
 • Дизајн на европски стил плоча на мувла и изглед на машината
 • Поширока плоча за мувла, поголема површина на мувла
 • Механизам за инјектирање со двојни слоеви, висока прецизност на вбризгување
 • Зголемете ја Макс. притисок на системот, помоќен

почетна страница-европска машина за вбризгување -2

 • Голема брзина на вбризгување, голема брзина на отворање / затворање на мувла, време на циклус може да биде 4-8с
 • Предложено за правење тенок wallиден контејнер, кутија, кофа, прибор за јадење за еднократна употреба
 • инфрацрвен зрак уред за изолација на топлина за буре, брзо загревање, заштеда на енергија, подолг век на траење
 • Трансдуцерот на магнетостриктивната позиција за отворање / затворање на мувла, безконтактно мерење, висока прецизност на повторување
 • оптимизиран систем за вклучување, многу посилен, подолг животен век
 • специјален дизајн завртка и буре за ПЕТ материјал
 • Поголем дијаметар на завртката, поголем капацитет за вбризгување
 • зголемете го моторот за полнење на вртежниот момент, подобро и побрзо пластифицирање
 • зголемете ја силата на исфрлање
 • поголема моќност на моторот и моќ на греење

почетна страница-машина за обликување со инекција во две бои

Двобојна машина за обликување со вбризгување

 • Со главните и помошните две единици за инјектирање, може да се инјектира синхроно или наизменично
 • исто така може да се користи за производство на производи од сендвич пластика, што може да ги намали трошоците за производство
 • машината може да биде широко за PP, PE, PS и други суровини за двобојно обликување

Хибридна машина за обликување на масло и електрична енергија

 • Инјектирањето, пластифицирањето, задржувањето на притисокот и притисокот назад се управуваат директно од серво мотор, контрола на блиска јамка
 • Машината може да направи полнење додека се отвора мувла, што може да намали голем дел од времето на циклусот
 • Поголема брзина на вбризгување, побрз одговор, поголема прецизност на вбризгување
 • Многу повеќе заштеда на енергија, помал шум

почетна страница-хибридна машина за обликување со вбризгување

Компоненти на познати брендови кои се користат во нашите машини за обликување на инекции

Машината за обликување со инјектирање Даја ги користи познатите и високо квалитетни компоненти на брендот, како што се Techmation, Keba, Sumitomo, Eckerle, Vickers, Yuken, Schneider, Omron, Novotechnik, итн.