Денес, ние машинеријата на нашиот почитуван клиент во Мјанмар натоваривме еден сет од машина за вбризгување со тон од 170 тони со серво систем. За вчитување, потребен е еден парче сад од 20 метри.

класичната серија 170 тони машина за вбризгување на вбризгување е машина за хидрауличен тип, преклопувачка структура за стегање систем.

Подолу е листа на главни компоненти на оваа машина:

  • Контролер TECHMATION од Тајван, оперативен панел на повеќе јазици
  • Сумитомо пумпа за масло
  • Италија ФАЗА серво мотор
  • Иновативен серво возач
  • Тајвански вентили YUKEN

капацитетот за вбризгување на машината е 350cm³ (со Б завртка). Тај-бар простор 480*480мм.

Подолу се дадени фотографии од вчитување на контејнерот:

170 тони машина за вбризгување на калапи за полнење-1

170 тони машина за вбризгување на калапи за полнење-2

170 тони машина за вбризгување на калапи за полнење-3

170 тони машина за вбризгување на калапи за полнење-4