контактирајте не банер
контактирајте не банер
Испратете ни е-пошта со вашето барање, ние ќе одговориме на прв пат!

Испратете ни преку електронско испраќање,

Ние ќе ви одговориме на прв пат!

Очекувам да соработуваме со вас!

ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА ДАЈА МАШИНЕРИ СО, ООД

  • БР.26 ТИЈАНИЈАНСКА ЛАНЕ, ЈИНZО, Нингбо, Кина

  • Телефон: + 86-574-56118361

  • Мобилен: + 86-139 6784 2747

  • wechat: + 86-139 6784 2747