видеа2021-02-09T10:44:29+08:00

Видеа / видеа на YouTube на машина за обликување со пластично вбризгување

На оваа страница, има разни видеа за машината за обликување со вбризгување на ден, како што се:

  • Видеа за тестирање на мувла од страна на машина за инјектирање во фабриката
  • Видеа од работи машини за инјектирање на местото на клиентот
  • Видеа од оптоварувањето на машината за инјектирање во контејнерот за испорака
  • Видеа од машина за инјектирање во изложба
  • .... продолжете со ажурирање
1203, 2021

Алармна ламба машина за обликување

Март 12th, 2021|категории: Видео на местото на клиентот|Тагови: , , |

серво мотор машина за обликување со вбризгување за производство на алармна ламба / светло во фабриката на клиентот

1203, 2021

инекција машина за обликување K360 правење ПВЦ фитинзи

Март 12th, 2021|категории: Видео на местото на клиентот|Тагови: , , |

360ton K серија машина за инјектирање K360 за производство на ПВЦ фитинзи во фабриката на клиентот

503, 2021

машина за инјектирање за производство на разводна кутија

Март 5th, 2021|категории: Видео на местото на клиентот|Тагови: , , |

машина за вбризгување за разводна кутија за производство на разводна кутија произведена од машина за обликување со вбризгување daya на местото на клиентот инекција машина за обликување за правење wallиден прекинувач кутија, 86 прекинувач кутија, разводна кутија.

503, 2021

Видео за испитување на мувла за вбризгување на ПЕТ од 24 шуплини

Март 5th, 2021|категории: тестирање на мувла|Тагови: , , |

домашно милениче машина за обликување со инјектирање - калап за 24 шуплини Тест за обликување на калап за ПЕТ од нарачател на клиент, машина за обликување на инекција во нашата фабрика. тоа е калап за топлински тркала од 24 шуплини.

2602, 2021

Тестирање на машината за обликување со сечење 700 тони К.

Февруари 26th, 2021|категории: тестирање на мувла|Тагови: , , |

Тест за тестирање на видео машина за обликување со инјектирање во серија K 700 тони

2602, 2021

600 тони машина за обликување со вбризгување за кофа со боја

Февруари 26th, 2021|категории: тестирање на мувла|Тагови: , , , |

600 тони машина за обликување со инјектирање во европски стил што ја прави корпата за боја

2602, 2021

230 тони машина за обликување со вбризгување и правење прашина со робот

Февруари 26th, 2021|категории: Видео на местото на клиентот|Тагови: , , , |

230 тони машина за обликување со вбризгување во европски стил работи со робот за производство на прашина Еден од нашите клиенти ја купи новата машина за обликување со вбризгување во европски стил со 230 тони со цел да се направи пластичен отвор за прав, ние му предложивме да ја опреми машината заедно со [...]

909, 2019

видео за производство на пластична лажица

Септември 9th, 2019|категории: Видео на местото на клиентот|Тагови: , , , , |

производство на пластична лажица со голема брзина DAYA машина за обликување со вбризгување, производство на пластични лажици за еднократна употреба од машина за обликување со инјектирање со голема брзина DAYA. DAYA машина за обликување со голема брзина за вбризгување е погодна за производство на прибор за јадење, како што се пластична лажица, пластичен нож, нож за торта, пластичен шпил, пластична вилушка, итн. [...]