ПЕТ машина за обликување со инјектирање пред форма

ние дневната машинерија се доживува врз обликувањето на пред-форма на ПЕТ. како што се PCO преформа, BPF преформа, преформа на шишенце со вода од рудар, преформа на шише со вода, преформа на шише со масло, итн. и исто така различна тежина, како што се 14g 350ml, 17g 500ml, 31g 1000ml, итн.

направивме многу клучни проекти за производствена линија за правење на ПЕТ во многу различни земји, како што се Тајланд, Малаиза, Русија, Мексико, Перу, Бразил, итн.

Општо земено, производната линија за правење на ПЕТ преформа вклучува машина за калапи за вбризгување (специјално дизајнирано за ПЕТ), калап за преформа, фен за бункер, авто натоварувач, чилер, одвлажнувач,подвижна лента и кула за ладење. видете ја сликата подолу. Ако фабриката нема извор на компримиран воздух, тогаш воздушниот компресор исто така е потребно.

ПЕТ машина за обликување со пластично вбризгување сериите се дизајнирани и произведени според ПЕТ машина технологии за обликување, професионален дизајн на завртки и цевки, прецизен систем за контрола на температурата, специјален дизајн на исфрлувачи, итн.

ДЕА ПЕТ машина се достапни за тип на серво мотор со хидрауличен систем и систем за пластифицирање, контролниот систем е исто така опционален. ПЕТ пластична машина за обликување е една од главните палети на производи за нас, ние инвестираме многу на ПЕТ машина истражување и развој.

Подолу се дадени неколку случаи на примена на машината за обликување на ПЕТ-претформи:

  1. 220ton PET машина за обликување со вбризгување на преформата DY220PET.

со оваа машина, можеме да работиме 8 шуплини, 16 празнини на калап за преформа на ПЕТ. на пример, 16 caivites, 28 mm дијаметар на вратот, 24g тежина, времето на циклусот е приближно 22s.

ПЕТ машина за обликување со преформа

        2. 290ton PET машина за обликување преформ 290PET

Општо земено, со оваа машина, можеме да работиме 24 шуплини, 32 шуплини ПЕТ-преформен калап. На пример, калапот за преформа на долната слика. 32 празнини, 16g, дијаметар на вратот од 28 mm, времето на циклусот е приближно 25s.

ПЕТ обликува облик на 32 празнини

          3. 400ton PET машина за обликување со облик на инјектирање со серво мотор

преку оваа машина, генерално, можете да ставите калап за преформување на 48 шуплини. како што се 16g, 26g, 33g, итн. времето на циклусот е приближно 27-ти.

Апликација за обликување на ПЕТ-4-XNUMX

 

Ве молиме, не грижете се ако сте нови во изработката на ПЕТ преформа. подготвени сме да ви помогнеме во секое време.

ве молиме, lyубезно информирајте ги подолу информациите со истрагата, за да можеме да ви го испратиме списокот со понуди за прв пат.

  1. за што служи ПЕТ-формата? како што се шише со вода, шише за пиење, шише со масло, итн.
  2.  колкав е дијаметарот и тежината на вратот на преформата?
  3.  колкав е потребниот излезен капацитет на час / месец?
  4.  колкав е работниот напон на вашето место?

Ве молиме слободно контактирајте со нас за какви било прашања.