технички параметри на 1150 тони машина за инјектирање во европски стил

Главни карактеристики на машината за обликување со инјектирање во европски стил 410ton

  • Плоча за мувла од европски дизајн, поширока и похрабра
  • поголем простор за вратоврска за поголема површина на мувла
  • подобар оптимизиран систем за подмачкување за вклучување делови
  • Линеарна водилка за инјектирање, поголема прецизност на вбризгување
  • поголем притисок во системот, 175Mpa, машина помоќна
  • Познати брендови и висококвалитетни електрични компоненти
  • ......

Вовед во функција на машина за обликување со вбризгување во европски стил_2

друг модел на машина за обликување со вбризгување во европски стил