Опис на проектот

ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ НА МАШИНА ЗА ЛЕКУВАЕ ВО ИНЕКЦИЈА 220TON

  • Механизам за стегање со висока прецизност гарантира точност на производот при продолжување на животниот век.
  • Стабилна и сигурна повторливост на престанокот на умирање, совршена координација со помош на автоматско производство, како што се роботски системи за раце, системи за следење на безбедноста при умирање итн.
  • Прецизниот систем за вбризгување со голема брзина ја подобрува димензионалната точност на производот, ефикасно ја потиснува генерацијата на блиц и го намалува преостанатиот внатрешен стрес на производот.

Популарен модел на машина за инјектирање