Опис на проектот

ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ НА МАШИНА ЗА ЛЕКУВАЕ 330 инјекции

 •  Класична серија машина за обликување со инекција

 • DAYA класична машина за обликување со вбризгување, вклучувајќи:
 • машина за обликување со вбризгување на пумпата за ветрови,
 • варијабилна пумпа машина за обликување,
 • серво модел машини за инјектирање.
 • Силата на стегање се движи од 90 тони до 3000 тони.
 • Висока прецизност

 • DAYA brandi njection калапи машина за стабилно прецизно вбризгување, направивме многу посебен дизајн, со цел да се осигураме дека корисникот ќе ги добие потребните прецизни пластични делови повторно.
 1. Дијагонална структура со двојно вклучување во пет точки, дизајн на темпалат со компјутерска оптимизација
 2. Механичка, електронска и хидраулична функција за заштита на безбедноста на тројно блокирање
 3. чувствително средство за заштита од мувла со низок притисок - исфрлање
 4. контрола на повеќе фази за отворање на мувла, притисок на стегање.
 • Лесна употреба

 • во споредба со вообичаената машина за обликување со вбризгување, со брзина на пресметка помала од 32MHZ, таа е прецизна повеќе од 400MHZ, кои се од голема одговорност и многу одговараат. Лесна работа за сите корисници со голем екран во боја и пријателски интерфејс за работа.
 1. специјален компјутер PLC за машина за обликување со пластично вбризгување. контролирајте и прикажувајте релативно независно со голема веродостојност.
 2. функција на претходно поставување и складирање на техничките параметри
 3. функција за заштита на информации од параметри
 4. функција за автоматско прилагодување на отстапувањето на температурата на бурето

Популарен модел на машина за пластично вбризгување