Опис на проектот

технички параметар на 830ton серво мотори машини за обликување со вбризгување

МОДЕЛ: HX (*) 830/6700
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИABC
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈАДијаметар на заврткиMm95100105
СИСТЕМ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ВИСОКОТЛ / Д2220.919.9
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ)cm3384942644701
Тежина за инјектирање (PS)G350238804278
Oz123.5136.8150.8
ПОВТОРЕН ПРИТИСОКMPa175158143
СТАТУТ НА ИНЈУКЦИЈАg / s640687785
ПЛАСТИЧЕН КАПАЦИТЕТg / s859098
Брзина на вртењевртежи во минута110
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМАЕСЛИВНА СИЛАKN8300
ОТВОРЕН СТРОКmm1080
    МАКС. КОМПЛАТНА висинаmm1050
МИН. КОМПЛАТНА висинаmm400
ПРОСТОР НА СТРАНИЧКИ ВРСКИ РЕЧНИЦИ (Ш × В)mm1070*970
ЕЛЕКТРОНСКА СИЛАKN200
ЕКСТЕКТЕН СТРОКKN320
ЕИЕКТОР БРОЈn13
ДРУГИТЕПРИТИСОК НА ПумпаMPa16
МОТОРНА МОЌНОСТKW37*2
ГРЕЕЊЕ МОЌНОСТKW48.8
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (ШxВxВ)m11.3 * 2.65 * 3.4
МАШИНА ТЕЖИНАt42
КАПАЦИТЕТ ЗА НАЈДОБИВЕН ТЕНТL1315