Опис на проектот

авто натоварувач

Едностран тип на автоматско напојување

Перформанси и карактеристика на едноделен автоагорател

 • Увезен брз комутаторски мотор, мала кубажа и силно вшмукување.
 • Поврзување помеѓу контролорот за работа и електричното контролно поле без слободно и практично работење.
 • Контролите на микро компјутерот и точното дејство.
 • Надворешен обесен уред за складирање на воздух за темелно чистење на прашината на цедилка.
 • Електронски детектор за дејство и мала стапка на дефект. Индикаторна ламба со повеќе грешки за да му олесни на клиентот да ја знае причината и да се справи навремено.

Одвојлив тип на автоматско напојување

Перформанси и карактеристика на монополскиот автомат

 • Дизајн на поделба помеѓу контролорот и бункерот на материјалот, што е лесен и едноставен за ракување.
 • Точна контрола на микро компјутер и внимание на алармот.
 • Заштита од преоптоварување мотор опремена ефикасно да го продолжи работниот век на моторот. Со високонапонскиот вентилатор, материјалите може да се пренесат на долго растојание.
 • Бункерот е направен од не'рѓосувачки челик за да се осигура дека материјалот не може да биде загаден.
 • Тип на машина еден до неколку пластични Машини за обликување со инјектирање можат да бидат избрани за полнење според потребите на клиентот.
 • Електричниот бункер за очи или вакуумскиот бункер може да се избере според потребите на клиентот.

Други помошни машини