Опис на проектот

индустриски чилер

Перформанси на чилерот за ладење на воздухот

  • Уредот може да ја олади температурата на водата од 7 до 35 ℃. Ниската температура на ладење може да се прилагоди според потребите на клиентот.
  • Микро компјутерот го контролира работењето на системот и температурата може да биде прецизна до 1oC.
  • Уредот за заштита од преоптоварување се користи за компресор и пумпа за да се продолжи работниот век.
  • Уредот за повеќе заштита (заштита од замрзнување, заштита од висок и низок притисок и заштита од проток) ја обезбедува безбедноста на системот.
  • Резервоарот за вода е направен од не'рѓосувачки челик и има слој за изолација на топлина. Цевководите за замрзнување имаат изолациски слој за да се подобри ефикасноста на ладењето.
  • Вентилатор на мала брзина и бул.
  • Вентилаторот на вентилаторот застанува заедно со компресорот, со што ефективно се заштедува електрична енергија.

Други помошни машини