Опис на проектот

фен за бункер

Изведба на фен за бункер

  • Бурето за греење е направено од не'рѓосувачки челик за да се осигура дека материјалот не е загаден и полесно се чисти.
  • Уредот за дисперзија на воздухот на мрежната плоча од не'рѓосувачки челик овозможува топлинскиот воздух рамномерно да го разнесува материјалот. Температурата е рамномерна во бурето, а материјалот тоне на време.
  • Постои структура за поврзување на шарка помеѓу цевката за греење и бункерот, што го олеснува отворањето, полнењето и чистењето.
  • Магнетна основа од типот на отворена врата, што е погодно и лесно се вади магнет за чистење на старо железо.
  • 24-часовниот уред за стартување во секое време може да се совпадне за да се намали времето за загревање на должност и да се подобри ефикасноста. Уредот за рециклирање на топол воздух може да се совпадне за да се намали потрошувачката на енергија.
  • Колекторот за прашина „Хопер“ може да се совпадне за да се спречи прашината во работилницата.

Други помошни машини