Опис на проектот

пластичен миксер за бои

карактеристика на мешалка за бои

  • Двослоен нерѓосувачки челик, вертикален дизајн брз и рамномерен.
  • Неискажувачки ќотек, просторија за мешање од не'рѓосувачки челик за да се олесни чистењето.
  • Директно управувано од моторот и висока ефикасност на мешање.
  • Вертикален дизајн, помалку зафатена земја, лесно демонтирање.
  • Може да се постави уред за автоматско запирање, автоматско запирање за 0-30 минути.
  • Мулти безбедносен уред за заштита за да се обезбеди операторот безбеден.

Други помошни машини