Опис на проектот

дозер за боја на завртки

перформанси и карактеристика на мешалката за дозери во боја

  • Со функција на трајна меморија и складирање.
  • Употреба на DC-мотор без четки, нема потреба од одржување.
  • Употреба на микро-компјутерска контрола, интелигенција за точно пресметување.
  • Може да го задоволи барањето за надворешен влез на сигнал во исто време.
  • Завртката се ракува со хром за да биде издржлива.
  • Модуларната структура е лесна за составување и расклопување, чистење и размена. Стандардната база на миксер во единечна боја подготвува магнети за бункер за привлекување метал за заштита на уништување на завртката во машините за инјектирање.
  • Мешачот е оптимален за мешалка со една боја и треба да се совпадне со контролорот за мешалка за да се изедначи материјалот рамномерно.
  • Двоен миксер за дози во боја ја опремува основата со мешалка, може да го задоволи барањето за мешање на двојни материјали.
  • Главниот бункер за материјали е стандардна опрема за миксер за двојни бои, по избор за миксер за една доза во боја.

Други помошни машини