Главна понуда на Daya Machinery:

 • класична серија пумпа за летало машина за инјектирање
 • класична варијабилна пумпа и заштеда на енергија машина за инјектирање
 • висока прецизност серво мотор и заштеда на енергија машина за инјектирање
 • машина за обликување со голема брзина за производ со тенки wallидови
 • Инјекција машина за обликување во европски стил за клиенти на CE
 • ПЕТ машина за обликување со инјектирање пред форма 
 • ПВЦ / ППР машина за вбризгување
 • Помошни / периферни машини за машини за инјектирање, како што се фен за бункер, ладилник, дробилка, итн.
 • Робот за автоматизација
 • .... продолжете со ажурирање

Класични серии машини за инјектирање

класична серија машина за инјектирање

Серија Даја машина за обликување со инекција, вклучувајќи:

1. Копче за пумпа (фиксна пумпа) машина за обликување

именувана е двојно пропорционална машина контролирана од PLC, што е наједноставна структура и лесно одржување. обично им се укажува на корисниците чие напојување со електрична енергија е многу нестабилно и ефтино.

2. Променлива машина за обликување со вбризгување на пумпата

во споредба со машината за вбризгување на пумпата за фрлање, машината ја користи променливата пумпа за различно поместување на пумпата за масло со цел да заштеди енергија. може да заштеди приближно 20% -40% енергија во споредба со машината за вбризгување на пумпата за фрлање. но променливата пумпа има поголеми потреби за чистење на колото за масло и малку поскапи трошоци за одржување. Се разбира, бидејќи машината е исто така со нормален мотор, таа им се сугерира и на клиентите чие напојување е доста нестабилно и не е скапо.

3. машина за обликување на серво мотор

машината е опремена со серво мотор и серво возач контролиран од паметниот PLC на машината. има поголема прецизност, побрз одговор и помал шум. Бидејќи моторот нема да работи додека машината е под дејство на ладење, тој може да заштеди енергија, особено за производство на некој сточен производ, како што се стол, маса, итн. тоа може да заштеди 20% -80% енергија во споредба со машините за вбризгување на пумпата од ване.

но има поголемо барање за снабдување со електрична енергија, ако електричната енергија не е стабилна и секогаш прекинува ненадејно, тоа лесно ќе го оштети возачот на серво и ќе им донесе голема потрошувачка на потрошувачите.

За повеќе детали и професионални предлози, ве молиме контактирајте не.

Ве молиме кликнете на копчето Bleow за списокот на модели на класични машини за обликување со вбризгување.

Машина за обликување со вбризгување во европски стил

Оваа машина од европска серија е дизајнирана и развиена врз основа на европски машини за инјектирање, има поголемо барање за стандардот за безбедност, кој може да го исполни целосниот стандард на CE. Сите електрични делови што се користат на машината имаат свој CE сертификат, а машината ќе имаат подобро поврзување со земја.и капаците на машината се исто така специјални дизајнирани за исполнување на условите за СЕ.

во моментов, серијата европски типови е од 110 тони до 300 тони. но ние продолжуваме да се развиваме. веќе ги продадовме машините од оваа серија на европски земји и Јужна Америка, како што се, Полска, Србија, Турција, итн.

кликнете под копчето за воведување за подетално воведување на нашите машини за обликување со вбризгување во европски тип.

Машина за инјектирање со голема брзина

машина за инјектирање со голема брзина

DAYA е во истражување и проучување на машини за обликување со голема брзина за инјектирање повеќе од 4 години. На почетокот, ние ги промовиравме машините за обликување со вбризгување со голема брзина 250ton и 330ton, кои се доста добро продадени на нашите локални кинески пазари за правење тенки wallидни кутии за пакување храна.

Во моментов, постојат четири модели на располагање, 160ton, 260ton, 350ton, 430ton машини за инјектирање со голема брзина. и ние исто така развиваме хибридни машини за инјектирање со голема брзина.

Даја машината за обликување со голема брзина за вбризгување е прилично погодна за производство на производи со тенки wallидови, како што се 250 ml 350 ml 500 ml тркалезни контејнери, 500 ml 1000 ml 1500 ml кутии со правоаголна храна, лажица за еднократна употреба, вилушка, нож, итн.

За повеќе детали, кликнете под копчето за воведување за да пренесете.

можете да контактирате со нас за повеќе детали и предлози во секое време. благодарам

DAYA исто така може да им помогне на клиентите со помошни пластични машини (периферна опрема) за машина за инјектирање.

помошни машини

како што се:

 1. фен за бункер - тоа е за сушење на пластична смола
 2. авто натоварувач - тоа е за автоматско напојување на пластична смола од материјална вреќа / резервоар до бункер на машината
 3. чилер - тоа е за обезбедување вода за ладење на калапот
 4. дробилката / гранулаторот - тоа е за рециклирање на материјалот од лош производ
 5. регулатор на температура на мувла - тој е за контрола на температурата на калапот
 6. мешалка за дози во боја - тоа е за автоматско додавање на дозата на бојата на материјалот
 7. подвижна лента - тоа е за пренесување на крајниот производ
 8. Роботот - тоа е за подигање на крајниот производ
 9. одвлажнувач- тоа е за одвлажнување на пластичниот материјал
 10. воздушниот компресор - извор на воздух за вашата фабрика за пластика
 11. итн

исто така можете да кликнете под копчето за модел на списокот на помошни машини.

ве молиме lyубезно нас за повеќе детали во секое време.