Робот за автоматизација

Инжектен облик на автоматизација на роботот Избирач на рачни шипки

вбризгување автоматизација робот рака е компактен дизајн цилиндар перница рака со мултипрограмски оперативен систем. Тој е дизајниран за собирање на мали предмети и прскање во системот за автоматизација на обликување на инјектирање.

Единствена оска серво робот рака

Единствена оска серво-роботска рака е дизајнирана за производи и тркачи кои избираат за машина за инјектирање до 320T. Телескопскиот дизајн на раката ќе овозможи да се инсталира во пократка работилница. Двојната рака на роботот е опционална.

Две аксијални сервороботи

Голема брзина на две аксијални серво вбризгување автоматизација робот рака

економски брз два аксијален серво робот во системот за автоматизација на обликување со вбризгување. Со роботска рака и траверс управуван од наизменичен серво робот, тој лесно ќе ја заврши задачата за берење и редење во системот за автоматизација на инјекции. Како економска роботска рака, тој е широко користен во две плочи, три плочи или систем за обликување со вбризгување на топол тркач.

 3Аксијална серво-инјектирање-роботска рака

Висока брзина 3 аксијална серво вбризгување автоматизација робот рака

роботска рака за автоматизација при менување на инјектирање со голема брзина 3 аксијални за берење и редење на контејнери со тенки wallидови. Има предности на голема брзина, стабилен, долг животен век и прецизен.

Голема брзина во системот за обележување на мувла

Голема брзина во системот за етикетирање на мувла за мал контејнер, видови пластична кофа, контејнери за храна, кутија за сладолед, итн.

тоа е голема брзина во системот за етикетирање на мувла дизајниран и произведен од switek со нов контролен систем и оптимизирана структура. Новиот систем на IML има многу пократко време на мувла и има подобра продуктивност. Најдобро за производство на контејнер за пијалоци со мала и средна големина.