Машина за обликување со пластично вбризгување со серво мотор

сила на стегање од 90 тони до 3000 тони.

список на модели

 • на машина за инјектирање користете серво-динамичен систем за управување со високи перформанси, пумпата за масло како извор на енергија, имајќи ги следниве карактеристики: висока реакција, заштеда на енергија, низок шум, прецизност со висока контрола и да се постигне успех во совршената врска на електричното серво и хидрауличен погонски систем.
 • Пластична машина за обликување со инјектирање е „новиот пробив“ на машината за обликување на хидраулични вбризгувања, која има постигнато „контрола на блиски јамки на притисок“, снабдување и побарувачка на совпаѓање на енергијата и го води идниот тренд на развој на пластична машина за вбризгувањеКонтрола на затворена јамка на притисок: споредување на реалниот притисок со притисокот на поставувањето и изменете ги додека не бидат исти.
 • Оваа серија машина за калапи за вбризгување снабдување и побарувачка на совпаѓање на енергијата: електроенергетскиот систем треба да обезбеди количина на енергија кога е потребна машина за обликување со инекција, со цел да се избегне голема загуба на енергија.
 • Висока прецизност

 • Бренд DAYA машина за инјектирање за стабилно обликување со прецизно вбризгување, направивме многу посебен дизајн, со цел да се осигураме дека корисникот ќе ги добие потребните прецизни пластични делови повторно.

 1. Дијагонална структура со двојно вклучување во пет точки, дизајн на темпалат со компјутерска оптимизација
 2. Механичка, електронска и хидраулична функција за заштита на безбедноста на тројно блокирање
 3. чувствително средство за заштита од мувла со низок притисок - исфрлање
 4. контрола на повеќе фази за отворање на мувла, притисок на стегање.
 5. прилагодување на мувла на хидрауличен мотор
 6. третман на сепсијална техника, сигурна сила
 7. автоматски централизиран систем за подмачкување
 8. мувла отворено и стегање, исфрлајќи го контролорот за позиција од страна на трговецот
 9. функција за автоматско прилагодување на мувла
 10. интерфејс на робот
 11. јадро уред за влечење е погоден за комплицирана структура
 • Лесна употреба

 • во споредба со вообичаената машина за обликување со вбризгување, со брзина на пресметка помала од 32MHZ, таа е прецизна повеќе од 400MHZ, кои се од голема одговорност и многу одговараат. Лесна работа за сите корисници со голем екран во боја и пријателски интерфејс за работа.
 1. специјален компјутер PLC за машина за обликување со пластично вбризгување. контролирајте и прикажувајте релативно независно со голема веродостојност.
 2. функција на претходно поставување и складирање на техничките параметри
 3. функција за заштита на информации од параметри
 4. функција за автоматско прилагодување на отстапувањето на температурата на бурето
 5. абнормална функција за аларм
 6. копче за итно запирање на предната и задната врата
 7. навременото следење може да ја прикаже состојбата на секое движење
 8. уред за заштита на електричен мотор
 9. интерфејс на робот
 10. фотоелектричен прекинувач за хранење материјал
 11. функција на детекција на I / Q системски хардвер
 12. Температурата на цевката за полнење се контролира прецизно со поставување компјутер и PID затворен затворен начин
 13. функција за заштита на екранот, продолжете го животот на екранот со употреба
 14. целосно затворена електрична контролирана кутија, електричните компоненти се уредно распоредени, никогаш не се мешаат едни со други
 • Заштеда на енергија

 • серво-машина за инјектирање, заштеда на енергија. нема дополнителна потрошувачка на енергија како резултат на оптоварување на олум во гранус според товарот серво моторот не работи за време на ладењето, а потрошувачката на електрична енергија е 0. серво-моделот може да заштеди 20% ~ 80% енергија во споредба со нормалната машина.

Популарен модел на класична машина за инјектирање