Машина за обликување со инјекција со голема брзина

(за обликување на тенки wallидови)

воведување на машина за инјектирање со голема брзина 1

ДЕЈА машинеријата го разви машина за обликување со голема брзина, што е специјално за правење производи со тенки wallидови во индустријата за пакување. Како што се производство на тенок wallиден круг контејнер, тенок wallиден правоаголен контејнер, тенок wallиден капак, кутија за пакување храна, диспензивна пластична куларија, итн

Главни карактеристики на машината за обликување со вбризгување со голема брзина

 • 1. голема брзина машина за обликување со вбризгување Единица за стегање
  Новата генерација на уред за заклучување на мувла и оптимизиран параметар за вклучување на компјутерската емулација ги прави движењата на подвижната плоча брзи и стабилни.
  2. голема брзина машина за обликување со вбризгување хидраулични единица
  Висока ефикасност, заштеда на енергија и висок прецизен пропорционален притисок и проток на системот за пумпа со променливо поместување го прави излезот на хидрауличниот систем да одговара на потребната моќност за целата работа на машината без пригушување на гас од висок притисок и загуба на енергија од прелевање.
  3.Висока брзина шприц машина Единица за инјектирање
  Краток и присилен систем за вбризгување со двоцилиндар се користи за да се обезбедат движења на вбризгување. Фиксна плоча за мувла и склоп на завртки со оптимизиран дизајн помагаат да се постигне подобар капацитет и ефект на пластифицирање.
  4.Висока брзина шприц машина Контролна единица
  Специјална контрола со високи перформанси за машини за инјектирање. Кинески и англиски јазик, јасен и визуелен, и лесно ракување.

машина за инјектирање со голема брзина

Што може да се произведе од нашата машина за обликување со голема брзина?

производ со тенки wallидови

видео со голема брзина на машината

Кликнете на горната слика за да се поврзете со видеото со машината за инјектирање со голема брзина