Пластични помошни машини (периферни уреди) за машина за обликување со вбризгување

Вклучувајќи: Фен за сукало, авто-натоварувач, разладувач, дробилка / гранулатор, одвлажнувач, регулатор за температура на мувла, миксер за дози во боја, подвижна лента, итн.