ПВЦ / ППР арматури машина за обликување со инјектирање

машина за обликување со вбризгување

ДЕА  ПВЦ машина за обликување со вбризгување е опремен со специјална дизајнирана завртка за ПВЦ материјал, исто така го направи специјалниот дизајн на системот за греење и системот за вентилација на вентилаторот за производство со ПВЦ материјал. DAYA има патентирана специјална машина за обликување со вбризгување на PVC што може да ја направи вашата работилница за обликување на ПВЦ за зелена климатизација.

Врз основа на дизајнот на нашата машина за општа намена, развивме машина за обликување со вбризгување на PVC што обезбедува строги барања на производи од ПВЦ.

  • Донесени се специјализирани компоненти за пластификација од ПВЦ, тврд хромиран шраф, млазница (со поголема дупка на млазницата) и прирабница на млазницата за да се обезбеди квалитет на производството на ПВЦ и да се продолжи векот на траење на механичките делови. Сите компоненти се високо антикорозивни.
  • Проширен дизајн на безбедносна врата, опремен со двојадрени уреди за влечење (секој од нив има два влеза и два излеза).
  • Барел: присилно ладење со компримиран воздух преку воздушни канали во одделни зони со независна контрола, или ладење на завртката за масло се приклучува на регулаторот за температура на маслото, за да се избегне термичка деградација на ПВЦ прав во буре.
  • Зголемен хидрауличен мотор, за да одговара на големото вртежен момент за ПВЦ пластификација.
  • Систем за ладење и ладење на вода во цевче за завртки за машина со големи димензии.
  • Зацврстена хромирана млазница, голем отвор на млазницата што обезбедува проток и волумен на производот.
  • Преголемиот хидрауличен мотор одговара за да ги исполни големите барања на вртежен момент потребни за пластифицирање на ПВЦ.

калап за фитинг ПВЦ-1  

HXM330PVC

Популарен модел на машина за инјектирање