Нет-сервис за машини за инјектирање ден

Услуга на машина за обликување на инекции:

Искреност,Професионализам, Креативност Одговорност се што ние се следење

Кина DAYA машина за обликување со пластично вбризгување

 Daya машините произведуваат пластични машини за обликување со инјектирање повеќе од 3500 комплети секоја година, најпопуларните модели на машини за инјектирање се машини за обликување со серво мотори за обликување помеѓу 100 тони и 400 тони.

Машините се извезени во различни земји во светот, како што се, Тајланд, Малезија, Индонезија, Јордан, Израел, Дубаи, Саудиска Арабија, Алжир, Тунис, Јужна Африка, Негирија, Мексико, Боливија, Перу, итн.

Главните добро продадени машини се:

1.стандарден серво мотор и машини за вбризгување за заштеда на енергија,

2.машини за обликување со голема брзина за тенок thinиден производ,

3. ПЕТ шише машина за обликување со инјекција.

Услуга на машината за обликување со пластично вбризгување DAYA:

  • Услуга пред продажба: DAYA машини продажниот тим му помага на клиентот да го избере најсоодветниот и најекономичен план за машина за обликување на инекција според производот на клиентот, како што е потребната сила на стегање, тежината на вбризгување, просторот за врзување, итн. DAYA исто така ќе даде предлог за изгледот на инсталацијата на машините во фабриката на клиентите.
  •   DAYA исто така може да му помогне на клиентот со потребните помошни машини, како што е фен за бункер, авто натоварувач, ладилник, дробилката, подвижна лента, кула за ладење, итн. Се разбира, ако клиентот е нов во оваа фабрика за пластика, можеме да понудиме решение со клуч за да му дозволиме на клиентот да започне лесно.
  • Услуга за време на продажбата: Машини DAYA  ќе го прикажува извештајот за производство на машините секоја недела и ќе испраќа фотографии или кратки видеа ако му треба на клиентот. клиентот исто така може да испрати инженер во фабриката DAYA за обука и запознавање со работата и одржувањето на машините.
  • Постпродажна услуга: DAYA машинеријата може да испрати инженер да му помогне на клиентот при инсталирање и пуштање во употреба на новите машини за вбризгување. Но, сите трошоци на инженерот како авионски билети, хотел, оброци, локален превоз и превод на инженерот ќе бидат покриени од страна на купувачот, исто така, купувачот треба да плати патни трошоци 100 УСД по лице на ден.
  •  ако има оштетени делови за време на гарантниот период, daya ќе ги испрати новите делови за замена бесплатно што е можно поскоро. ако штетата е надвор од гарантниот период, daya исто така ќе ги понуди и новите делови што е можно побрзо, но клиентот ќе треба да плати за цената на делот и за трошоците за превоз.