banneri homepage-321
banneri homepage-322
banneri homepage-321
banneri homepage-322
banneri homepage-334
arrow e mëparshme
arrow tjetër

25 vjet + Fokusimi në makinën e derdhjes me injeksion plastik

Shitet Makineria e Paraqitur me Injeksion

 • Modeli i makinës varion nga 90 ton në 3000 ton
 • Super kursim i energjisë, mund të kursejë 20% -80% energji krahasuar me makinën e zakonshme të injektimit
 • Zhurma e ulët
 • Kontroll i lakut të mbyllur, Përgjigje e shpejtë dhe efikasitet i lartë
 • Struktura mekanike e qëndrueshme e kontrolluar nga tregu
 • Servo motor dhe shofer ndihmës të markave të famshme
 • Makineria varion nga 110 ton në 1000 ton
 • Dizajni i stilit evropian pllaka e mykut dhe pamja e makinës
 • Pllakë më e gjerë e mykut, zonë më e madhe e mykut
 • Mekanizëm me dy shtresa për injeksion, precizion i lartë i injektimit
 • Zmadho Maks. presioni i sistemit, më i fuqishëm

faqja kryesore-makina e derdhjes me injeksion evropian -2

 • Shpejtësia e lartë e injektimit, shpejtësia e lartë e mbylljes / mbylljes së mykut, koha e ciklit mund të jetë 4-8s
 • Sugjerohet për të bërë enë me mur të hollë, kuti, kovë, takëm të disponueshëm
 • pajisje izoluese e nxehtësisë me rreze infra të kuqe për fuçi, ngrohje të shpejtë, kursim të energjisë, jetë më të gjatë
 • Bartës pozicioni magnetostriktiv për hapjen / mbylljen e mykut, matje pa kontakt, saktësi e lartë e përsëritjes
 • sistem i optimizuar i ndërrimit, shumë më i fortë, jetë më e gjatë
 • vidë dhe tytë speciale e projektimit për materialin PET
 • Diametër më i madh vidhos, kapacitet më i madh injeksioni
 • zmadhoni motorin e karikimit të momentit rrotullues, plastizim më të mirë dhe më të shpejtë
 • zmadhoni forcën e nxjerrjes
 • fuqi më e madhe motorike dhe fuqi ngrohëse

faqe fillestare-makine për injeksion me dy ngjyra

Makinë për formimin e injeksionit me dy ngjyra

 • Me dy njësitë kryesore dhe ndihmëse të injektimit, mund të injektohet në mënyrë sinkrone ose alternative
 • gjithashtu mund të përdoret për prodhimin e produkteve plastike sanduiç, të cilat mund të ulin koston e prodhimit
 • makina mund të jetë gjerësisht për PP, PE, PS dhe materiale të tjera të papërpunuara për formimin me dy ngjyra

Makinë për injeksion hibrid të naftës dhe energjisë elektrike

 • Injeksioni, plastifikimi, mbajtja e presionit dhe presioni i prapambetur të gjitha drejtohen drejtpërdrejt nga motori ndihmës, kontrolli i mbylljes
 • Makineria mund të bëjë karikimin gjatë hapjes së mykut, e cila mund të zvogëlojë pjesën më të madhe të kohës së ciklit
 • Shpejtësi më e lartë e injektimit, përgjigje më e shpejtë, më shumë precizion i injektimit
 • Shumë më shumë kursim të energjisë, zhurmë më e ulët

faqe fillestare-makinë hibride për formimin e injeksionit

Komponentët e markave të famshme që përdoren në makineritë tona të formimit të injeksioneve

Makineria e derdhjes me injeksion Daya përdor përbërësit e famshëm dhe me cilësi të lartë të markës, të tilla si Techmation, Keba, Sumitomo, Eckerle, Vickers, Yuken, Schneider, Omron, Novotechnik, etj.